Следвайте ни

Б.Т.Р. и P.I.F. вдъхновени от хасковската публика СНИМКИ

Рок групите Б.Т.Р. и P.I.F. бяха вдъхновени от хасковската публика. Фронтмените на две от топ групите на България Наско и Димо останаха много доволни от участието си в "Хасково Рок 2018". Вокалистът на Б.Т.Р. сподели, че за пореден път се убеждава, че южния град е един от най-рокерските в страната. Концертите ни в Хасково са винаги знакови за нас като група, каза Атанас Пенев. Тук, в зала "Дружба" преди много години беше първият ни самостоятелен концерт. Сега на рок феста изсвирихме повечето парчета от новия си албум, и бяхме много щасливи, че те се приеха много добре от феновете ни. А това е едва третото място, на което представяме парчетата от "Невидими стени" (Най-новият им албум).

Естествено рокерите изсвириха хитовете от предишният си албум "Защо" -  "Сто надежди" и други по стари, но златни парчета. Когато публиката е топла и темпераментна, както тук стават страхотни концерти, защото и ние сме в добро настроение и се раздаваме докрай на сцената, обясни Наско. На същото мнение бяха и останалите момчета(мъже) от групата.

Димо Стоянов, фронтменът на P.I.F. каза че съжалява, че не свирят по-често пред такава голяма и вярна публика.

Повече  мнения от главните действащи лица на "Хасково Рок 2018" за фестивалът и интересни истории от рода на тази, защо басиста на Б.Т.Р. Иван си е подстригал дългата коса четете във вестник "Хасковска Марица".

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?