Следвайте ни

Актьорско шествие събра погледите на Главната СНИМКИ

Любими артисти от Пловдивския театър раздаваха автографи и усмивки на минувачите

viber icon

Очарователно костюмно шествие по случай Международния ден на театъра сътвори екипът на Драмата вчера следобед. В импровизирания карнавал се включиха както актьори, така и хора от администрацията и техническия екип. 

Шествието предизвика небивал интерес сред минувачите по главната улица и в Капана. Мнозина се спираха да се снимат с тях и да ги поздравят за празника.

В сценичните си костюми се бяха пременили артистите Тодор Дърлянов, Патриция Пъндева, Радина Думанян, Константин Еленков, Троян Гогов, зам.-директорът Деница Димитрова, Сюзанна Аратюнян - маркетинг и продажби, и сценичният гардеробиер Кремена Вачкова.

Те раздаваха брошури с програмата на театъра и приканваха пловдивчани да гледат по-често техните спектакли. По пътя, освен със своите почитатели, те успяха да се снимат и с няколко кучета и техните стопани. Пипнаха за късмет и градския коминочистач. 

Пловдивските театрали бяха облекли костюми от представления, някои от които все още се играят, а други вече не са в репертоара - „Анна в тропиците“, „Вълци“, „Руски мармалад“, „Дисни трилър“, „Крал Лир“ и „Опасни връзки“.

„Правим го за пръв път и сме само осем души. Надяваме се това да се превърне в традиция и догодина да бъдем много повече“, каза Сюзанна Аратюнян. Шествието завърши в Галерия 28 в Капана, където тази седмица се провежда изложба на сценични костюми от любими представления. /Марица.бг

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?