Галакси Инвестмънт Груп с приз за реконструкцията на InterContinental

Хотелът предлага изключителен комфорт, модерен дизайн и международно ниво без аналог у нас

Галакси Инвестмънт Груп е големият победител в тазгодишното издание на първия и най-голям интериорен конкурс в България, организиран от сп. Идеален дом. Призът се връчва на инвестиционната компания за реновацията и реконструкцията на петзвездния хотел InterContinental Sofia, който беше открит миналата година. На церемонията по награждаването присъстваха много официални лица, сред които кметът на София Йорданка Фандъкова, главният архитект на столицата Здравко Здравков, управителят на медийна група България Венелина Гочева, водещи професионалисти и експерти в областта на архитектурата, интериора и дизайна, представители на бизнеса и др.

„Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки етап на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен“, сподели по време на церемонията управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. Той допълни, че едва година след откриването си, Intercontinental Sofia вече е символ на най-висок хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата сред общо 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа“, сподели той.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора, сградата на пл. „Народно събрание“ 4 е изцяло реновирана от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило. Така хотелът предлага на своите посетители общо 194 стаи, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и лукс, а на последния етаж е разположен и първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м. от седмия етаж на сградата и осигурява несравним комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво. Съвременният интериор на InterContinental Sofia предоставя несравним комфорт и уют, създавайки подходяща атмосфера както за работа и бизнес срещи, така и за релакс с най-близките хора. Изисканият дизайн в стаите и общите помещения оставят у гостите усещането за дискретен лукс, а вдъхновяващото изкуство, дело на подбрани български творци, пресъздават живия дух на дестинацията. Емблематичното лоби е предпочитана локация за срещи и фотосесии, а статуята на момичето с глухарчетата въплъщава надеждата и неспирния стремеж към развитие.

Като допълнение, луксозната дестинация предлага на своите посетители и 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж, които осигуряват разнообразни възможности за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни мероприятия. Обществените пространства са просторни и взаимно свързани, подходящи за срещи и събития, за уединение и работа.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
543

543

24.05.2019 | 00:39

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Отговори
0 1
Пеев

Пеев

22.05.2019 | 12:47

Това не е ли другото име на Пещерска гроздова? Мафията, близка с управляващите?

Отговори
17 4

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?