Гала пита Сузанита, защо е толкова скандална? Тя отговори...

Пример за това как не трябва да се възпитава едно дете дадоха отново по време на гостуването си родителите на Сузанита. Докато невръстната ученичка беше при Гала, социалните мрежи загряха от гневни отзиви.
 
Почти всички потребители коментираха, че 15-годишната лолитка просто трябва да бъде държана изкъсо. 

Други се ядосваха, че предаването се гледа и от деца, които взимат за пример именно поведението на Сузанита, която пуши, прави секс и се подлага на козметични интервенции едва на 14-15 години.
 

Не помогна много и поведението на самата Гала, която говореше с ученичката все едно е Бритни Спиърс с няколко музикални награди зад гърба си. 
"Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш", попита Гала и получи съответният отговор: "Пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири максимум."

Стигна се и до темата за секса. Сузанита си призна, че е казала на родителите си и не се притеснява от това, което е направила.

"Ами то вече е станало, какво да го мисля", вдигна рамене тя.

В един момент се намеси и Орхан Мурад, който веднага защити щерка си: "Просто за съжаление Сузи не обича много да учи, а има афинитет към това да бъде известна. Това не значи, че не трябва да я подкрепя. Това, че си е татуирала нещо, не мисля, че трябва да се срамува. Ако играеше в киното роля на проститутка, проститутка ли щеше да е", възмути се таткото на Сузанита.

Дъщеря му също побърза да се защити и обяви, че има фалшиви профили и именно от тях идвали обещанията, че ще се съблече гола, но лично тя нямала такова намерение. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?