Подай сигнал

Гала настръхна! Ето коя мадама й пробутват в "На кафе"

Лайфстайл

от Марица вест. 60835 прегледа 0


Има хора, които определено знаят накъде духа вятърът и винаги изиграват правилно картите си. Такъв е и случаят с дизайнерката МЕГЗ.

В интервю пред вестник „Уикенд“ риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в “На Кафе”.

“Това не е вярно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място. Съдържанието, което акумулирам, винаги е уникално и то не може да бъде заместител на някой друг”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

МЕГЗ още опроверга слуховете да е искала хонорар от 6 хиляди лева. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата гледна точка, но специално аз печеля достатъчно добре от собствения си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този етап се водя на първо място от свободата, която може да ми се предложи да изразявам гледната си точка”.

Каканашева успя и хитро да се измъкне от подвеждащия въпрос на обиграните журналисти на жълтия вестник и на провокацията: “Щастлива ли си, че твоето риалити генерира повече гледания от “На Кафе”? - Мегз колегиално отговаря - “Аз мога само да мечтая и работя усърдно моето риалити един ден да има дългогодишния успех на “На Кафе”. Гала и екипът ѝ са на екран вече над 10 години. Вие сещате ли се за някой друг, който е постигнал подобно нещо?! Само Слави, но и той вече слиза. Това години наред хората да те гледат означава, че си успял да се адаптираш и останеш интересен за различните поколения. Това трябва да е цел за всеки, който се занимава с телевизия”.

По коридорите на телевизията се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече симпатиите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с различен и още по-голям проект.

Коментари


Да им го подам и на двете квачки анално ????

Мегз' отврат си.Гала да ти навре' сапуна в кривата ти уста!

Тия предавания са натрапени никой не пита българина какво иска да гледа решават и казват това ще са предаванията така че Гала може и 20 г да го води

Трябва да е много пропаднала телевизията ,за да се възполва от скандален човек,на който не му се разбира какво говори!!!

Как е възможно такова компрометирано същество без никакви качества да бъде поставяно до името на Гала. А даже я лансират с изяви, интервюта и т.н. Скрийте я някъде , срам и позор за България!

E megz velika e krasavitse xa xa bolni mozatsi

Пази Боже, Каканашева ....Ужас! Толкова ли няма истински, интелигентни журналисти, пък и без дефект в говора?

Гала няма ли да я махнат стига няма ли млади момичета стига с тая дърта Гала?..

Ебете и майката на тая Гала

С този коментар не знам дали е спечелила продуцентите,но със сигурност е загубила по-интелигентната зрителска аудитория. Чета това,което казва и недоумявам колко е "умножи умее да борави с езика. Питам се какво прави Патрашкова там?!

Тази фъгла ако и нея сложат у Нова, ще бъде поредното доказателство че Домусчиев, не само от футбол не разбира но и от телевизият, телевизията не са като съдиите да се купуват,но дано я вземе.

Това предаване е кич и пълна тъпня!

Абе това предаване нямаше ли да го спират!