Гала направи шокиращо признание, ето с кой порок се бори

Тв водещата Гала направи изненадващо признание. Блондинката и лице на предаването „На Кафе” сподели, че обича да си пийва, при това не от черната напитка, а червено вино. Звездата сподели още, че налита на уиски, водка и други концентрати.

„Пия много” споделя с чувство за хумор популярната водеща. Гала призна, че след края на предаването, оперативките и подготовката за следващия ден, най-много обича да се отпусне у дома с чаша вино. И обикновено продължава така до среднощ със сценарий в ръцете. Факт е обаче, че през годините блондинката никога не е била улавяна публично в неловки ситуации, когато да е прекалила с алкохола. Гала се гордее, че е калена и никога не е страдала от махмурлук, пише "Ретро".

Иначе водещата не се притеснява да си пийва от сутрин до вечер, като понякога и пред очите на зрителите е обръщала шотове с текила, водка и други твърди напитки. От алкохола обаче водещата не мислела да се отказва, както постъпи преди 8 години с цигарите. Тогава тя обяви в ефир, че ще изхвърли вредния навик от живота си. „Не съм от страстите пушачи, които не могат без куп цигари на ден. Но започнах да се улавям, че допускам все повече цигарите в живота си–с кафето, с приятелки, навън по работа. Това ме накара да се замисля и да ги откажа. Искам и вярвам, че ще успея”, споделя още Гала.

Тя дори носи никотинова лепенка и споделя, че тя й помага да редуцира стреса, да се въздържа от постоянно хранене и се чувства по-сигурна с нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?