Подай сигнал

Гаджето на кечиста Русев подлуди Америка

Половинката на пловдивчанина Александър Русев събра погледите на феновете с атрактивно видео

Лайфстайл

от Иван Кирев 2268 прегледа 0

Половинката на известния български кечист Мирослав Бърняшев, популярен в САЩ като Александър Русев, събра погледите. Русата Лана се бе разгорещила по Коледа. След купона тя пусна видео, на което повдига роклята си и не оставя много на въображението на феновете. Малко по-късно любимата на Русев, който е сред най-върлите запалянковци на Локомотив Пловдив, изтри видеото. То обаче вече бе публикувано във фен страница на женските звезди от кеча. Лана е сред най-привлекателните дами в Световната кеч федерация, а интересът към нея в социалните мрежи е огромен.

Русев и Лана са сред най-популярните двойки в средите на спортния шоубизнес. Това обаче по никакъв начин не изстреляло Мирослав/Александър в облаците. Той си остава земен човек, а най-големите му радости извън семейството са победите на любимото Локо и на Реал Мадрид. Неотдавна Русев изрази съжаление за състоянието на родния му Пловдив и заплаши, че ако продължава така, ще го ядосат и ще стане кмет. "Аз съм си артист от малък. Българското кино и филми са толкова много напреднали в сравнение с 2005 г., когато тръгнах за Америка.

Много е приятно да се види как нещата се повдигат нагоре в тази сфера. Така е специално в моите очи. Не знам дали да казвам за кметството. Ядосвам се, че който и да дойдел за кмет, никой нищо не правел. Викам си - как няма един честен кмет да дойде да оправи нашия Пловдив! Много ме хваща яд! Казах на майка ми, че ще се ядосам и ще дойда да стана кмет! А тя все ми се смее, че имам толкова идеи. Но като нямаш идеи, тъпчеш на едно място. А като имаш цел, се стремиш към нея", сподели наскоро Александър Русев.

Коментари