Фюри-старши отсрами Хюи на софрата

Противникът на Кобрата на строг режим, не се изкуши от турските гозби в Пловдив

Противникът на Кубрат Пулев в спора на претендентите за световната титла Хюи Фюри явно не е чувал златното правило на българския спортист, според което храната прави борбата. Британецът изобщо не се яви на вечерята, която му бяха организирали домакините при посещението на боксьора в Пловдив. Хюи е на строг режим преди мача в събота.  

Делегацията на англичанина, която наброяваше 20 души, вечеря в турския ресторант "Бразилия". След като разгледа всички забележителности в града под тепетата, обаче Хюи не се яви на софрата. За сметка на това баща му Питър го отсрами, като опита всички специалитети.

На масата бяха сервирани три огромни плата с агнешки пържоли, бонфилета, крилца, суджук кюфте, агнешки и пилешки шишчета, селска салата и зелена с риба тон. Гостите обаче пропуснаха традиционния за Балканите аперитив и заложиха на виното. За десерт гостите хапнаха оригинално турско кюнефе. 

Хюи явно не желаеше да рискува с местните храни и напитки. По време на обиколката си в Пловдив той си носеше бутилка, от която утоляваше жаждата. За сметка на това боксьорът не отказа снимка на нито един фен под тепетата. /Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?