Подай сигнал

Фънки призна интимна тайна за Алекс Сърчаджиева

Лайфстайл

от Екип Марица 50955 прегледа 0

Фънки призна интимна тайна за Алекс Сърчаджиева

Музикантът Димитър Ковачев-Фънки направи емоционално признание в ефира на „Като две капки вода”, пише Hotnews.bg. Той специално помоли водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека да му дадат думата, за да направи съобщение.

След като я получи Фънки обяви, че честити рождения ден на своята втора жена. Първо публиката на предаването ахна от изненада, но Ковачев побърза да уточни, че говори за Алекс Сърчаджиева, която вчера празнува рожден ден.

Най-добрият приятел на починалия съпруг на актрисата честити празника на Александра, а към благопожеланията се присъединиха и другите членове на журито Катя от дует „Ритон” и Хилда Казасян. „Алекс, обичаме те” , викнаха и водещите.

Сърчаджиева е особено близа със семейство на Ковачев. В едно от редките си телевизионни интервюта тя призна, че е живяла в дома на Фънки, докато Ласкин берял душа в болницата. Именно у тях е заварила ужасната вест за неговата смърт. Ковачев бе неотлъчно до вдовицата и в следващите месеци.

Коментари


А пък аз си помислих, че се е сбъднала приказката за Красавицата и Звяра.

Що за глупости? Заглавието няма нищо общо с текста.

Всичко видяно в този сайт е твърде далеч от реалността!

На тяхно място бих ги осъдил за клевета

По-жълт сайт от вас няма! Само глупости!

Ако всичко това е така, да и запълни дуплатс!

От къде ги измисляте такива?Пълни глупости!Човекът просто я поздрави за рождения ден.Как ги фабрикувате тези измислици?

Сайта ви е безумен с безумно статии, които граничат в простотия. Пишете нелепи неща с доста правописни грешки на изключително ниско ниво.

И каде е интимнатака тайна???? Те са много добри приятели

Заглавията на сайта са нелепи!!! Правописни грешки са основна част от текста! По отношение на рождения ден на Александра Сърчаджиева - Бъдете здрава и имайте повече поводи за усмивки!