Фурор в Nova! Водеща на Гала се съблече чисто гола СНИМКА

Една от ководещите на Гала - Андреа Банда Банда, на няколко пъти загатна, че има голи снимки. Фантазията на мъжете бързо се развихри, а представите им стигнаха връхна точка.

Симпатичната девойка, която дава вид на интелигентно и скромно момиче, реши да покаже за какви точно снимки е говорила. И побърза да сподели кадър, който остави безмълвни нейните последователи в Инстаграм. Тя се пусна чисто гола, легнала върху пуканки.

"Ей, Банда, поради големия интерес към несъществуващата ми гола снимка, съм длъжна да поясня - не рефрешвайте, не цъкайте. Няма гола снимка, но най-после споделям този кадър. Това е най-голата, която притежавам. Първият ми видео канал се казваше “Дръж ми пуканките” и си мислех, че ако някой ден набере популярност и някой поиска да ме снима, бих искала да имам снимка като на русата мацка от филма #americanbeauty, която лежи в рози, но аз да съм в пуканки. Миналата година по това време", написа Андреа.

Представителите на мъжкия пол бързо се актизивираха и я подтикнаха към по-смело решение - да се снима чисто гола за някое еротично списание и по този начин да задоволи фантазиите им.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
жоро

жоро

09.07.2019 | 19:16

Тази ареностичка кой иска да гледа гола какво ще видят хорота скелет.

Отговори
0 0
Мими

Мими

07.07.2019 | 19:54

Предполагам, че реакцията на Гала е била леко негативна и доста учудена за пред камерите, а вътре в себе си е била бясна на младото маце, като всяка застаряваща кифла... Андрея е по-интересна и достатъчно хубава, за да я засенчи, интелигентна е също. А най-голямото и предимство е, че е НЕПРИНУДЕНА, за разлика от супер лицемерната въртиопашка Гала...

Отговори
2 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?