Подай сигнал

Фурор в NOVA! Халваджиян пуска хитово шоу, кой го води?

Лайфстайл

от Марица вест. 25031 прегледа 0

Маги Халваджиян започва ново песенно шоу.

Това ще е предаването „Маскираният певец“. Самият продуцент потвърди новината.

„Така е, от септември по Нова тв ще започнем. Това са хора, за които никой няма да знае. Няма да знаят, че участват приятелите им, семейството, децата им, дори аз няма да знам кой стои зад маската на бика“, промотира предаването Халваджиян, цитира „България Днес“.

Водещ на шоуто ще е Димитър Рачков.

„Маскираният певец“ е американски риалити проект, адаптиран от южнокорейски формат. В шоуто участват знаменитости, които пеят в костюми от главата до петите и маски за лице, които прикриват самоличността си от другите състезатели, участници и публика.

Участниците са 10 на брой, като, ако бъдат разпознати от публиката, отпадат от надпреварата. Преди години Люси Дяковска участва в немския вариант на шоуто, но бързо отпадна. Тя бе разпозната под маската на октопод, а специфичният й глас й изигра лоша шега.

Съдийска комисия от популярни хора в областта на телевизията, актьорството и музиката ще следи за изявите на състезателите. Миналата година Никол Шерцингер бе в журито на последния вариант на „Маскираният певец“, което се проведе през зимата.

Коментари


Каквото и да е,надявам се да е интересно.

Босфор tv и nova tv са двете телевизии ,които се гледат единствено от малоумници .

Слави - кауна, Халваджияните и всякакви Рачкови разсипаха тази държава. Те са виновни за оглупяването и опростяването на народа през последните 15-20 години.

Слави- кауна , Халваджиян и всякакви Рачкови разсипаха тази държава. Заради тях и безполезните им тъпи предавания народа ни оглупя и опростя през последните 15...20 години.

Аман от този некадърен и натрапващ се арменец с неговата олигофренска телевизия и аутистичния предавания, който богатее на нашия гръб. Да върви в Армения да ги прави.

Само лумпени гледат лигавите и тъпи предавания на масовият Арменски гъз

Докога ще ни занимавате с тоя олигофрени.

Ново шоу ама вече давано,нов водещ,Рачков...банален и скучен...Не е за всеки шоубизнеса...