Фурор в NOVA! Гала удари джакпота с Халваджиян

Ники Кънчев, който по това време на година сме свикнали да гледаме като водещ на Биг Брадър, влиза в новото шоу „Маскираният певец” на продуцента Магърдич Халваджиян. От тази събота той заедно с Гала, Мария Илиева и Герасим Георгиев – Геро ще се опитват да разкрият кой от 16 участниците в предаването се крие и пее зад различните маски.

Дори да разберат това обаче, певецът ще продължи напред в шоуто, ако зрителите го харесват. Всеки път ще отпада по един участник, събрал най-малко гласове от зрителите. Едва след като стане ясно кой си тръгва, той ще сваля маската и ще става ясно дали Кънчев и колегите му са познали. „Маскираният певец” отново ще има публика, а истерията за покани със сигурност ще надмине тази за „Като две капки вода”.

Гала пък реализира своеобразен рекорд в ефира, защото през делничните дни ще продължи да се появява в „На кафе”, а в събота ще търси личността зад маската. Накрая шоуто ще спечели изпълнителят, който е най-харесван от публиката, но парична награда за него няма да има.

Водещите са отдавна известни-Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които от години работят с продуцента. Гала също работи за Халваджиян доста време, Геро водеше „Господари на ефира”, а Мария участваше в „Като две капки вода”. Така единственото ново име при Халваджиян е Кънчев, който очевидно е абониран за есенния сезон на Нова телевизия, пише hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?