Френският акцент привлича кръшкачите

Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци в действията или поведението им. В търсенето може да помогне проучване, разкриващо определени предпочитания на кръшкачите, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, осъществено от канадския сайт за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, показва, че представителите на двата пола, които слагат рога на половинките си, имат предпочитания към акцента.

Проучването разкрива, че кръшкачите намират за най-секси френския акцент, посочен от 19 процента от потребителите на сайта. Следват британският и ирландският акценти с по 15 процента, информира БТА.

Търсачите на извънбрачни афери могат да бъдат привлечени и от американски акцент (9 процента), руски (8 процента), италиански (8 процента), шотландски (5 процента), испански (5 процента), австралийски (3 процента), африкански (3 процента), близкоизточен (3 процента).

Имайки предвид репутацията на французите като на видни любовчии, а на френския като на езика на любовта, не е чудно, че съответният акцент е най-привлекателен за кръшкачите, отбелязват от сайта.

Допитването е установило също, че близо 72 процента от прелобюдейците харесват повече когато някой говори с определен акцент, отколкото на съответния роден език.

Въпреки че оказва привличащ ефект, близо 90 процента от участниците в анкетата признават, че законните им половинки не притежават чужд акцент.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?