Форум за бременност и детско здраве събира водещи специалисти

Водещи специалисти от България ще участват във форума за бременност и детско здраве "Да отгледаш дете е мисия", който ще се проведе на 6 октомври в Пловдив. Домакин на събитието е Международният панаир. Да участват, са поканени бъдещи и настоящи майки, които ще получат полезна информация по въпроси на бременността, раждането и детското здраве. За първи път ще бъде дискутирана темата за тазобедрената луксация при бебето и както и проблема „за“ и „против“ приема на медикаменти през бременността.

По време на форума, организиран от Puls.bg, ще бъдат засегнати важни въпроси от проследяването на бременността и подготовката за раждането на детето. Няма да бъде пропуснат и разговорът за детското емоционалното развитие и семейната психология.

Подготвен е и интерактивен панел, в който чрез демонстрация ще получите ценна практична информация по въпроси, свързани с ежедневната грижа на бебето и малкото дете. Лектори ще бъдат д-р Екатерина Учикова, началник „Клиниката по акушерство и гинекология“ в УМБАЛ “Свети Георги”, д-р Диaна Аргирова, началник „Отделение по неонатология“ в  УМБАЛ “Пловдив", Лучия Таскова, детски психолог, семеен консултант, д-р Таня Андреева - детски ревматолог и педиатър, Лилия Божкова - магистър-фармацевт, и други.


Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?