Фондация „За нашите деца“ кани на слънчев празник утре

Със слънчев празник в двора на Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ фондация „За Нашите Деца“ ще отпразнува Международния ден на детето 1 юни в гр. Пловдив.

За да отбележат празника и да се забавляват в компанията на екипа и всички деца и семейства, с които работи фондацията, гости ще бъдат зам. кметът на община Пловдив Георги Титюков, зам. областният управител Петър Петров, председателят на фондация „Международен женски клуб“ г-жа Албена Джоунс и много други  приятели и партньори, които от дълги години я подкрепят в мисията да осигури развитие и щастливо детство на всички деца в България.

В Града под тепетата ще ехтят детски глъч и смях, докато малки и големи се веселят заедно под топлите слънчеви лъчи. За най-специалните гости –децата - са подготвени безброй забавления и изненади. В ателието за рисуване малките художници ще могат да излеят креативността си в пъстроцветни рисунки,а вълшебните четки и боички на непотворимите аниматори от парти агенция „Тон Бон Бон“ ще преобразят всички желаещи в приказни герои. Много специални изненади и подаръци ще направят празника още по-незабравим.

За екипа на фондация „За Нашите Деца“ Международният ден на детето е един от най-специалните поводи да отпразнува детството. Преди 26 години организацията е започнала дейността си именно в гр. Пловдив и оттогава насам специалистите й работят за това всяко дете да живее и да се развива щастливо в семейство.

Празникът ще се радва на още един специален гост.  Посланикът на каузите на фондация "За Нашите Деца" - актрисата Елена Петрова също потвърди присъствие. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?