Фолк звезди зарадваха сина на Росица Пейчева

Народната изпълнителка Росица Пейчева все още е развълнувана от абитуриентското парти, което организира с много любов за своя син Димитър. Той завършва частната търговска гимназия, а балът му ще е на 24 май в Новотела. 

Да поздравят абитуриента, от нейните колеги бяха дошли Илиян, Нелина, Славка Калчева, Николай Славеев, Иван и Ивана Дякови, Здравко Мандаджиев и Татяна. Музикална изненада за Димитър бе подготвила и талантливата млада певица Кристина Арабаджиева, с която са израснали заедно от деца и са много близки. Изпълнението на трио “Родопски извор” успя да разчувства дълбоко гостите. 

“Ивана, една от най-близките ми колежки, кръстница на децата ми,  също беше на купона заедно със Стояна. Откакто се познаваме, няма събитие в моето семейство, на което тя да не присъства, чувствам я много близка. Отново ми гостуваха семейство Мария и Митко Димитрови, моите продуценти, за което много им благодаря. Те бяха и на бала на дъщеря ми Мироана преди четири години”, разкри Росица Пейчева.

Празничната вечер беше открита с танц, запазен за елегантния абитуриент и неговата красива майка. Хорото поведе дъщеря Мироана. Първи от колегите на Роси пя Илиян. На купона звучеше родопска каба гайда, пяха се македонски песни. А за елегантната си визия Росица Пейчева се довери на своята колежка Есил Дюран, която има собствена модна линия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?