Фирма за антикорупция подписва договор с БФС

Българският футболен съюз ще подпише договор за партньорство със световния лидер в анализирането и лансирането на спортни данни и дигитално съдържание - Sportradar.  

Компанията Sport Radar предоставя уникална система за мониторинг на съмнителни залози по цял свят и идентифицира подозрителни дейности и нередности в тази област с цел борба срещу предварителното уговаряне на мачове и запазването на престижа на футбола и спорта.

Българският футболен съюз цени феърплея и развива играта на база на спортните правила и европейските ценности, където уменията и способностите на състезателите и треньорите побеждават в честно съперничество. Принципи, които се споделят от над 600 организации, между които нашите естествени партньори от Министерството на младежта и спорта, ФИФА, УЕФА, федерации и клубове в повече от 80 страни.

На представянето на партньорството от страна на БФС ще присъстват президентът Борислав Михайлов, заместник изпълнителният директор Павел Колев и офицерът по почтеността Марио Костурков.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?