Филм в Кан втрещи зрителите с порно сцена

Сцена, демонстрираща орална любов в рамките на около 13 минути, разгневи зрителите на премиерния филм „Мектуб, моя любов: Интермецо“ в рамките на кинофестивала в Кан. Заглавието е дело на френския режисьор Абделатиф Кешиш, който неведнъж е скандализирал с еротично съдържание във проектите си.

Зрители бяха шокирани от откровено порнографска сцена на филмовия фестивал в Кан. Те напуснаха прожекцията на филма на режисьора от Тунис Абделатиф Кешиш "Мектуб, моя любов: Интермецо", предаде АФП. 

Скандалната лента е най-дългата, включена в конкурсната програма. Филмът е с продължителност 3 часа и 28 минути. Три четвърти от от действието се развива в нощни барове. В една от сцените, предизвикала напускането на зрители, бе показан 13-минутен орален секс, практикуван върху главната героиня Офели. 

Преди края на прожекцията залата напусна и актрисата, изпълняваща главната роля - Офели Бо. След края на лентата и самият режисьор си тръгна набързо, като каза на публиката: "Извинявам се, че ви задържах толкова, без да ви предупредя. А сега си тръгвам!"

Шест години след като бе удостоен със "Златната палма" за "Животът на Адел" и полемиките, свързани с кинотворбата, Абделатиф Кешиш отново шокира. Сексуалните елементи не са изненадващи в творчеството на режисьора. Зрителите още помнят дългата и реалистична любовна сцена в "Живота на Адел", както и тази в "Мектуб, моя любов", първата част на представеното в четвъртък нейно продължение на кинофестивала в Кан.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар

25.05.2019 | 14:01

Дайте линк да видим и ние.

Отговори
4 0

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?