Фенове от цял свят идват за Купата

Около 1000 човека само от Лондон ще подкрепят Локомотив във финала за купата срещу Ботев. Черно-белите ще получат здраво интернационално рамо от трибуните.

В групата от Албиона, освен фенове на „World Wide Locos“ ще има присъствие на два лондонски клуба. Осем запалянковци на клуба от пристанището Милуол и 12 поддръжници на чуковете от Уест Хям.

Към англоезичната подкрепа ще се прибави и тази с по-южняшки страсти - 63 са сигурните фенове на Наполи за мача на националния стадион. Тифозите връщат жеста на черно-белите запалянковци от Наполетани, които редовно подкрепят тима на Диего Марадона на мачовете от Калчото. 18 човека има от Полша, а най-внушителна е формацията от Русия. На трибуните ще има 93-ма московчани от Спартак.

"Смърфовете" ще се радват на специална подкрепа. От Испания специално за срещата дойде най-популярната българска фенка на Барселона - Добринка Христова.

Дамата е от Пловдив, но живее и работи в Испания от дълги години. Любопитното е, че за момента се е устроила в Мадрид, но не пропуска мач на Барса. Много пъти е пътувала със самолета на отбора. Всичките футболисти я познават, приятелка е с легендата Христо Стоичков и други бивши играчи на каталунците. От Барса дори са я поканили на последното си Коледно парти, където я посрещнал лично президентът на клуба - Хосеп Мария Бартомеу.

Доби, както се обръщат към нея всички в Барселона, се снима пред стадион "Камп Ноу" с екип и програма на Локо преди да тръгне към София. Днес тя ще бъде на трибуните, за да вика за другата си голяма любов след Барса.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?