Фенклубът на Локо прави турнир в памет на Аян

Фенклуб Локомотив Пловдив организира турнир в памет на легендата Аян Садъков. Рекордьорът по мачове с всички национални гарнитури си отиде от този свят на 1 юли 2017 г. Надпреварата ще се проведе на Лаута точно година, след като от този свят си отиде един от най-големите пловдивски футболисти за всички времена. Ето и съобщението за събитието:

"Черно-бели братя,
Тази година за първи път ще се проведе турнир по футбол в чест на големия Аян Садъков под мотото „Легендите не умират“. Ще се срещнем на 1 юли на изкуственото игрище до нашия дом в Лаута. Организатори са Бригада Пловдив под егидата на Фенклуб Локомотив Пловдив.

В началото на юли ние ще си припомним една от нашите най-ярки звезди, прославила черно-бялото райе и името на България и ще превърнем това събитие в празник за черно-белите сърца!
Запишете се до 25 юни 2018 г. на телефон 0886 25 1926 или на фейсбук страницата на фенклуба. Жребият ще се изтегли на 27 юни, когато ще бъде обявена и програмата за турнира.

Поради големия интерес ще бъде пуснато допълнително количество фланелки от специалната серия в подкрепа на „Алея на легендите“. Както вече обявихме, постъпленията от продажбите ще се използват за подпомагане на първата по рода си инициатива, която ще бъде открита със скулптура, пресъздаваща великия Аян Садъков.

Легендите не умират! Ела на Лаута на 1 юли 2018 г."

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?