Подай сигнал

Фара Ейбрахам си показа най-милото в Кан СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 3954 прегледа 0

Вече почти никой не вярва, че когато някоя звезда си покаже части от тялото, които би трябвало да са покрити, това е случаен инцидент. Такава е случката и с риалити звездата Фара Ейбрахам, която се появи на филмовия фестивал в Кан, без да е ясно какво точно прави там, съобщава „Мирър“. Въпреки това Фара, която изгря в риалити шоуто „Тийн майка“, дефилира по червения килим с изкусителна рокля. Облеклото на 26-годишната дама беше в телесен цвят и почти прозрачно. Въпреки това тя показа още плът на червения килим и събра погледите на присъстващите.

Уж неволно дългата пола на Фара се разтвори и интимните ѝ части лъснаха на показ. Случката може би щеше да мине за инцидент, ако точно в този момент ръката ѝ не беше върху плата. Освен това Фара изглежда твърде спокойна в конфузната ситуация. А след това, вместо да се извини, тя сподели със своите близо 200 000 последователи в Туитър кадри от сцената.

Миналата година Фара превърна в риалити шоу подлагането си на много специфична операция. Тя легна под ножа на хирурзите, които ѝ направиха „дизайнерска вагина“. Тунинговането на най-милото ѝ бе излъчвано онлайн. След подмладяването Фара, която има дъщеря на 9, заяви: „Сякаш отново съм на 16“.

Коментари