Подай сигнал

Фалира първият инвеститор в Тютюневия град

Синдик управлява "Палас - 27" на Вероника Иванова, построила „Верона сити“ на ул. "Иван Вазов" 33

Пловдив

от ВЯРА ПОРЯЗОВА 4144 прегледа 0

Фалира първият инвеститор в Тютюневия град

Първият инвеститор в Тютюневия град на Пловдив фалира. Дружеството "Палас - 27" ЕООД на Вероника Иванова е в несъстоятелност заради дългове към НАП и частни кредитори и се управлява от синдик, научи "Марица". Фирмата, която изгради „Верона сити“ в стар тютюнев склад на ул. "Иван Вазов" 33, има борчове за близо половин милион. Собственичката Вероника Иванова не е представила оздравителен план. Наемателите на офиси и магазини в сградата продължават да работят, но парите им се събират от синдика.

За известно време мениджър на "Палас - 27" е бил и Светослав Митов, чието име нашумя около унищожения паметник на културата до Общината миналата седмица. Справка в регистрите показва, че фирмата му "Неокор билдинг" ЕООД, чрез която той планираше да преустрои сградата на ул. "Гладстон" 12 в бутиков хотел, също е в черния списък на НАП със 7 запора.

Коментари


ТЕЗИ СКЛАДОВЕ БИЛИ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА... И СЕГА ГИ ИМА В ОТВРАТИТЕЛЕН ВИД СРЕЩУ Т.Н. Ж.П. ФОНДОВИ БЛОКООВЕ НА БУЛ."ХР.бОТЕВ"-ПЪЛНА РАЗРУХА СА,ОТИДЕТЕ И ГИ ВИЖТЕ!! НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА,ЧЕ СА ПАМЕТНИЦИ И ДА ПРАВИ НЕЩО...ОТГОВОРЪТ Е НИКОЙ И НИЩО!!!!!

Тия са от мошениците на прехода, първо номенклатури, после на входа и изхода. И е нормално да се издънят, защото ги бива само в кражбите. А и не се знае кой кой е при тях, кой е пред камерите, кой дърпа конците, кой държи парите.

Много добре си информиран за това. Което става под носа ти. ЗООПАРКА, ОПРАВИ, СТОИТЕЛСТВОТО ОЗАПТИ И КМЕТ ЩЕ БЪДЕШ ТИ.