Фалира ли Гери-Никол?

Една от най-актуалните певици на родната поп музика Гери-Никол е напът да фалира. Тийн звездата е изправена пред сериозни финансови затруднения, които баща й Николай Георгиев-Цайса вече не е склонен да покрива.

Всеизвестен факт е, че именно богатият родител на Гери поема всички разходи по музикалната й кариера. Изпълнителката на „Готина и луда“ няма продуцентска компания зад гърба си и баща й спонсорира всичките й проекти. Плаща за клиповете й, за стайлинга й. Освен тези ежедневни разходи, всеки месец Цайса брои по 3 бона на музикални телевизии и радиа, за да пускат парчетата на щерка му, пише "Галерия".

В същото време Гери-Никол може да се похвали с едва 8 на брой участия на месец. Проста сметка показва, че с хонорара си от 3000 лева на вечер Яката дупара няма как да оправдае инвестициите на баща си.

„Гери е много актуална, но уви – постоянно е на загуба. Досега Цайса проявяваше разбиране, защото искаше да осъществи мечтата на дъщеря си. Тази мечта обаче взе да му излиза солено и вече сериозно се замисля дали да продължава да налива пари от пусто в празно“, клатят глава запознати.

Баща й неколкократно се опитвал да я убеди да подпише с музикална компания, за да отпадне поне разходът към телевизиите и радиата, но Гери била категорична: „Няма да съм робиня на никого“.

Младата певица била съвсем наясно с негативите, които ще трябва да търпи, ако има продуцент на главата си. Нейната приятелка и колежка Тита неведнъж й се е оплаквала колко е прецакана от своя продуцент – рапъра Криско. За съжаление, Тита не може да разчита на богати родители и ръцете й са вързани. Ако обаче Гери-Никол скоро не започне сама да покрива разходите си, ще се наложи да се присъедини към Adamant Records на Криско. Или да се откаже завинаги от музиката…

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?