Евтини хидромасажни панели изместват обикновения душ

Луксът да имаш хидромасажен панел вместо обикновен душ вече е много по-достъпен. В магазините могат да се намерят артикули от този тип на намалени цени. Най-евтино излиза пловдивчани да си вземат хидромасажен панел „Елоди“ за 228 лева с безплатна доставка в рамките на града. Включва 6 хидромасажни дюзи, които са разположени по дължина и помагат за добрия релакс. В панела са вградени месингов смесител и чучур, превключвател, стационарен душ, ръчен душ и шлаух, както и огледало. Производителят е китайски, а гаранцията, която специализираният магазин за баня предлага, е 2 години. 

Най-скъпият панел е на италианска марка и струва 711 лева. Той е с 4 хидромасажни дюзи и подвижен душ. Включва сапунерка и термостат, като е с хромирано покритие. Гаранцията отново е 2 години, а промоцията важи до 23 август. Оригиналната цена на хидромасажния панел е 790 лева. Дължината е 154,5 см, а ширината - 29 см.

За малко по-малко пари - 668 лева, може да се купи и такъв с 8 дюзи, с горен душ и ръчен душ, превключвател с 4 функции и температурен дисплей. Разликата в цената идва от марката  - на по-евтиния отново е италианска, но не особено известна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?