Еврокомисар Мария Габриел открива Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Българският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел ще открие седмицата на дигиталните технологии – Bulgarian Digital Week. BDW ще проведе по време на 75- тото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми Септември.

През септември в Града под тепетата ще се проведе седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив. Той е един от най-елитните бизнес форуми не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа. Тази година организаторите са решени да направят събитието още по-атрактивно и модерно, като за целта основен акцент в програмата му ще бъде Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 - на която ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Непременно отбележете датите от 23-ти до 28-ми септември в календара си, защото дигиталната седмица ще предостави на всички интересуващи се от технологии, богата програма и вълнуващо изживяване.

Множество изненади за посетителите на Bulgarian Digital Week 2019 Както вече споменахме, програмата на това мащабно събитие е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен. Вижте какви изненади са подготвили организаторите на дигиталната седмица. Типично в духа на Пловдивския панаир ще се проведе изложение на фирми. Този път обаче Digital Expo обещава да бъде много по-интересно, иновативно и различно от всичко до сега. Очаква се да вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи на присъстващите своите продукти. Представителите на фирмите ще разкажат повече за вълнуващия път на дигиталната трансформация, по който са поели и за ползите от прилагането на дигитални решения за бизнеса. Digital Expo ще даде възможност на изложителите да разширят разпознаваемостта на своя бранд, да срещнат потенциални партньори, клиенти и дори инвеститори.

Ако и вие искате да станете част от изложението, все още имате шанс да го направите, но побързайте, защото местата са ограничени. Интересните събития не спират до тук. По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на дигиталните технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Очакват се над 250 лектори. Посещението на 13-те конференции ще бъдат с безплатен вход за всички записали се до 10-ти Септември. Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Ако посетите събитието, непременно вземете с вас и децата си, защото за тях също ще има изненада - специални работилници, в които малчуганите ще могат да вземат участие и да се докоснат до вълнуващия свят на технологиите. Както сами може да забележите, тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week предлага неограничени възможности за всички участници. Станете и вие час от това приключение и се запишете за участие! Повече информация за начините, по които може да го направите ще откриете на официалния сайт на събитието - https://bdw.bg/ Водещи компании представят дигитални решения за бизнеса Организатор на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е съвместното партньорство между Интернет Медиа Груп ООД (организатор на емблематичните събития от сферата на дигиталните технологии - Digital4Plovdiv, Digital4Varna) и Международен Панаир Пловдив.

Източник: novinite.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
смях в залата

смях в залата

21.08.2019 | 15:16

Гербави, не знам какво откривате, като ония от Кючука ви хакна!

Отговори
0 0
Петър Колев

Петър Колев

20.08.2019 | 22:46

Тази е срам за България!

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?