Подай сигнал

EVN ни съветва как да пестим ток през лятото

Бизнес зона

от Екип Марица 4244 прегледа 0

Снимка: Гугъл

За поредна година EVN България предоставя на своите клиенти съвети, които са полезни и практични през летния сезон, когато клиентите са на почивка или отсъстват за по-дълго от дома си. Някои от полезните енергийни съвети са:

- Изключете всички електроуреди, които не е необходимо да работят във Ваше отсъствие. Тук следва да се има предвид, че уреди като СОТ, хладилник или фризер, които не винаги е подходящо да се изключват, ще продължат да консумират електроенергия.

- Изключете от щепсела уреди като телевизор, аудио-уредба и монитор, защото и в режим на stand-by те ще продължат да консумират електроенергия. Електроуредите, които са в режим stand-by, трябва да се оставят включени само при необходимост.

- Уверете се, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от Вашата ел.инсталация.

- Запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.

- Ако във Ваше отсъствие няма достъп до Вашия електромер, можете да заявите посещение на отчетник на денонощен телефон 0700 1 0007 в удобно време.

С цел навременна информираност EVN България съветва битовите клиенти да заявят безплатните SMS и имейл услуги за информация - относно стойността на фактурата и относно просрочени задължения. Заявката на услугите се извършва онлайн на:
https://www.evn.bg/Home/SMS-email-notification.aspx

Дори и когато са в чужбина, клиентите могат да заплащат своите фактури за консумирана енергия лесно и удобно през платформата „EVN Онлайн плюс“:
https://www.evn.bg/Online/Login.aspx?returnurl=%2fOnline%2fLogin%2fInfo.aspx

Източник: dariknews.bg

Коментари


ИВИЕНЪТ ДА НИ СЪВЕТВА КАК ДА СПЕСТЯВАМЕ ПРЕЗ ЗИМАТА,НЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО,АКО НЯКОЙ Е ИСКАЛ СЪВЕТИТЕ ИМ..А ДА ГИ ВИДЯ КАКВО ЩЕ КАЖАТ...МИСЛЯТ,ЧЕ ИМАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ АБОРИГЕНИ!!! СЪВЕТИ СЕ ДАВАТ АКО СЕ ПОИСКАНИ,НАЛИ ТАКА? КОЙ ГИ Е ИСКАЛ...?ОТГОВОРЪТ Е-НИКОЙ!!!!!!!

Бъркам ти в джоба и ти крада парите , а като се оплакваш ти давам свети как да спестяваш

на всичките служители на EVN да им излязат по 10 цирея като ги спукат на тяхно място да изляза още три пъти по толкова за тия приказки дето ги приказват вече 30 години скапани крадци такива