Евгени Минчев съсипа известен тв водещ, вижте как

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

СЪР  ЕЛТЪН , НАЛАГА СЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ…
 

Каква средновековна врява се е съсредоточила в деколтето на сър Елтън Джон, нали… Милият ми лондонски съсед поднася леко непремислен прочит на модата, разкрачена между ранните години на Ренесанса и сегашните естетически разсъждения на квартала Сохо. Сър Джон дава изява и на сребърен кръст, вероятно запържен в диаманти, застанал като несръчен водопроводчик с кръстат инструмент в банята на вдовица. Леле, Господи, провиква се кръстът от средата на алената риза, докато тежи с такава сила, че огъва  кръста на легендарната звезда. Лилавите очила просъскват в нажежената от ексцентричност среда и не могат да намерят средата си в този монументален кич. Сакото спасява до известна степен модното неразположение на сър Елтън, като държи в прегръдка вече сторените поражения. Мисля си, ще трябва да поговоря по някои въпроси с Елтън, ще трябва!

ВЕРГОВ СИ ИГРАЕ НА МОДНИ ШИКАЛКИ
 

Само се надявам тази снимка да е кадър от кавър на Баща ми, бояджията, иначе нямам обяснение защо Юлиян Вергов се е облякъл така. Пич, признай си,  че местиш багажа, иначе оценката ми ще бъде минус едно. И така- харесваният актьор си „играе на шикалки” с имиджа си на секс идол /поне така ми е споделяла чистачката на входа/, напъхвайки се в този почти спален чувал, почти пухенка. Червеното придава на Вергов вид на почиствал  вергиевите обори а шапката му ми нашепва, че може би е посетил неподходящ фризьор. Подозирам панталоните и дивана в родство, описано навярно в произведение на братя Карамазови или поне на брат Карамазов, който минава за българският Брад Пит. Предвид близостта с позиционираният отзад контейнер за смет, предлагам облеченото да бъде отпратено любезно и без много шум там.

ЙОТОВСКА ПРЕЛИВА ОТ САЛАТИ И  ЗЕЛЕНО
 

Изключителен моден синхрон, такъв какъвто нито един гост на плажовете в Ибиса и Миконос  биха постигнали. Биляна Йотовска натежава в централната част на кадъра,  облечена в рокля, внушаваща прясно накълцана салата а още по-точно- спанак, целина, айсберг. Встрани от нея- истинска салата, но с повече въображение, изглежда по-добре подготвена за модните седмици в Лондон. Сексапилната госпожа е искрено усмихната, може би защото е видяла в лаптопа собственото си отражение. Или пък е разглеждала неприлични снимки на Дядо Стефчо- това не ни е дадено да знаем. Прическата съсредоточава всичко онова, което не би взело първо място във фризьорски конкурс. Гримът – също. Бижуто най-добре да се върне откъдето е дошло, по-изгодно ще е на Биляна да му купи обратен билет, отколкото да и тежи на шията и съвестта. Като наблюдавам чашата в ръката и се чудя Последна чаша пия ли да си пусна или Водка с утеха.

ПО-ДОБРЕ ТЕНИСКА НА ДЪГА ЗА ЛЮБЕНОВ
 

Разбирам, че скоро Георги Любенов е бил рожденик и това до известна степен оправдава модната дупка, в която , струва ми се е изпаднал. Момче с премислено въображение относно облеклото си, телевизионният любимец и днес не вади пъстро зайче от гардероба си в това отношение. Ако е последовател на Пепа, ще възприема фланелката моряшка и за да съм справедлив- ако има яхта- също. Иначе какво чинят два реда цветове върху един умен и привлекателен водещ, когато могат да бъдат поне седем. Ето например, цветовете на дъгата биха били едно правилно начало, начело на което бих поставил розово, цикламено, цвят наръфана праскова. Нататък ще оставя Жорж да продължи зададеното от мен според настроението, чара и обаянието си.

БЛАГОЙ ПРОСЛАВЯ  „ЗЛАТОТО НА МОННИ”
 

Макар и да се случва рядко, днес  основателно мога да похваля Благой Георгиев. Столът, избран многозначително, за да покаже всякакво отсъствие и отношение към облеченото, още повече подчертава оригиналната дреха, направена по поръчка за звездата от Десизо Монни. Изряден черен панталон, подчертаващ телесните преимущества на Благой, прелива лежерно в шал- яката на блейзера - част от новата колекция на марката,  с която ще се представи официално на 21 март. Георгиев ще дефилира пред повече от петстотин гости и клиенти на Монни пред  телефонната палата а мотивите да бъде избран са съчетание на чар и гъвкава модна биография. Повърхността на блейзера- истинско разтопено злато, прозвънява в лъскавия мрак и оповестява новите параметри в мъжката мода.Черната риза и черната папийонка са застинали в сочна прегръдка, от която може да ги извади само кристалната яснота на избраните очила. Ето, че вече имаме нещо общо с Благой- почти еднаквата прическа, макар фризьорите му да има все още какво да добавят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?