Подай сигнал

Ева Веселинова аут от Нова? Издъни се брутално в "На кафе"

Лайфстайл

от Екип Марица 88202 прегледа 0

 Колеги на Веселинова твърдят, че дните й в Нова тв са преброени

Ева Веселинова за пореден път се изложи в ефира на Нова тв и предаването "На кафе".

Колегите й коментират, че столът й в предаването на Гала се клатушка. "Вероятно има силен гръб, тъй като въобще не се справя със задачата си на коментатор в шоуто. Останалите в предаването са настръхнали срещу нея и не спират да й се подиграват в очите. Тя обаче не може да схване, че не е за екран", съскат от продукцията.

Вчера сутринта Ева отново се изказа неподготвена. На екран вървяха клипчета на различни животни, а от коментарите й разбрахме, че е пропуснала часовете по природознание и изучаването на животинските видове.

Веселинова явно никога не е виждала игуана, след като при появяването й на едно от клипчетата тя обяви, че това е малък крокодил. Останалите в студиото се погледнаха изпод вежди и побързаха да й отнемат думата, за да не избълва още глупости.

"Нейният проблем е, че много иска да бъде на екран, иска да бъде публична личност. Прекалено много се влияе от това как ще излезе на екран, какво ще си кажат хората за нея. И точно затова й идва в повече напрежението и говори небивали неща. Тя няма опита на Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров, но иска много да се нареди до тях и затова прибързва с коментари, за да може все пак да се чуе и нейната дума", анализират я от телевизията.

Източник show.blitz.bg

Коментари


Пълни глупости

На хубавото нещо в това предаване е Ева Веселинова.

На колко сте че вярвате на такива глупости това са халшиви новини които ви карат да затапявате

Шоуто си беше много по добро преди когато беше само Гала.

Тая е ебати шантажа, не е ясно кой стои зад нея!?

Диалект

И с този диалент.... Как е на екран, не знам.

Ще я ръпна на някое тайно място пак незнам каква е.

Изключително антипатична личност. И гласът, диалекта, ужас!

И много лъже!

Той си пише и коментарите..

Всички "скандални новини", за различни водещи от Nova се пишат от малоумник, чийто досаден стил е дотолкова олд, че ми се повръща от некадърните му опити да вдига с това рейтинга на телевизията. А всички вие се надпреварвате да се хващате на тъпотията му , че чак замириса...

Банда Банда, пълна подигравка със зрителят.Тя пък точно от къде дойде,и на кого е дъщеря.Подминавам Нова тв, когато е времето на Малоумници пълни всяка сутрин.Много се изтърка вече.Като динозаврите,и тя от хиляди години,е на ефир.

Кой точно беше пък този Илиян.......а да,на Сашо Диков зетя.

Ева като греши Вие какви сте.Квачки дето в един глас говорите и не се изслушвате. Досадно.Патрашкова махнете нея тя вече не е за екран .Ева си е много готина но ако не Ви е угодна или искате да нагласите някой друг винаги ще намерите причина.А Вие спрете да се надвиквате разваляте хубавото предаване

Най чаровната дама при Вас

Момичето е много добро, но много тъпо!

Патрашкова досадница да е махнат

Вижте интелигентния коментар на Гала и Патрашкова.На мястото на Гала бих се самосезирал и да се самосваля от екран :) https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=291404&opinion=

Не мога да я понасям непрекъснато се хили като някоя пача, а всъщност с иьлдга

Кой пък е Илиян Любомиров или Банда Банда? И те не стават

Само едно мога да кажа за предаването пълна лудница нищо не се разбира един връз друг за темите са а за евито дали е аут може би е защото е по красива от плевенчанката

Момичето си е Супер, но колежката Банда Банда е извън Ефир

Всяваше свежест и сексапил, сега останаха само дърти кочини и гейове!

Да жива и здрава чаровница голяма..и да не забравяме че красотата ще спаси света..аз предаването го гледам заради нея игуана всеки знае какво е...

А то пък Патрашков е с един опит, от градските кенефи, предимно!!! Смрад!

Точно тя освежи малко скапаното предаване на скучната Гала на която отдавна мястото е у дома с плетката.Толкова млади момичета оставете ги да работят

Всички са тъпи но Ева поне е хубава

Вие наистина ли, пишете ТАЗИ ГЛУПОСТ СЕРИОЗНО??? И кой ви каза, че е АУТ? НАПРОТИВ, ТОЧНО ОБРАТНО ТО! ....ТЯ Е НАЙ ДОБРАТА! И не заблуждавайте хората, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ГОВОРИ ПО-СЦЕНАРИЙ, А ОТДЕЛНО ОТ ТОВА, ОНЕЗИ И КРЕЩЯТ В СЛУШАЛКАТА, КАКВО И КОГА ДА ГОВОРИ!?...... И какво е объркала? Да не би да е обидила ГАЛА с красивото КРОКОДИЛЧЕ?! ХА...ХА...ХА..КА..КА..КА...!!!!

Телевизиите са пълни с прости и кухи лейки назначени с протекции на още по прости.

КРАЙНО АТИПАТИЧНИ ЛИЧНОСТИ НА ЧЕЛО С ДО БОЛКА ВТРЪСНАЛАТА ГАЛА. НЕ ЗЛОБЕЯ. НЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ЛИ ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ В ПРЕДАВАНЕТО АНТИПАТИЯ ?

Не само Ева,а цялото предаване,трябва да бъде свалено от екран.С часове заливат зрителите с безсмислени коментари,и с лични проблеми.Клюкарницата е време да се разтури.Паралелното предаване по БТВ е много по-интересно и смислено.

Чак сега ли разбраха, че не става за коментатор,?...

Ако не е умната ще е русата.

Прави сте хора Ама на който не му харесва телевизора може и да се гаси

Проблемът на русото куку не е липсата на мозък. Проблемът е, че някой с възможности го язди и после ни го натриса.

Този смешник ю.константинов защо не ходи да пее ,изгонен ли е от операта та се чуди къде да се пласира?Седи ,хили се и плюска като някой селяндур пуканки.