Ето защо Емо Чолаков напусна bTV

Синоптикът Емил Чолаков напуснал bTV не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради ниска заплата. Той си е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика - специалностите, които е завършил в Софийския университет.

Емо започва работа на летище „София“ и ще е част от държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване. Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, писа „Галерия“.

Работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще получава заплата от 5000 лева. Освен това всички работници на летището получават и допълнителни привилегии като безплатни самолетни билети, карти за градския транспорт, ваучери за храна и задължителни бонуси за Коледа и Великден.

 

 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
минчу

минчу

06.06.2019 | 20:57

жестокооооо, как искам да стана служител на летището

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?