Подай сигнал

Ето в колко часа Стинг и Shaggy ще излязат на Античния

Лайфстайл

от Екип Марица 449 прегледа 0

Стинг и Shaggy ще излязат на сцената в 20:15 часа

График за концерта на Стинг на Античния театър в Пловдив посочват в съобщение до медиите от София Мюзик Ентерпрайсис (СМЕ).

Причината е, че във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Sting на Античния и участието в тях на реге звездата Shaggy са се появили редица спекулации. В тях се твърди, че публиката е информационно заблудена и че Shaggy подменя по някакъв начин хедлайнера Sting. Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни.

Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър ще бъдат отворени в 18:30 часа; Около 20:15 часа ще излязат Sting и Shaggy заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум 44/876. След това Shaggy ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Sting ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Sting винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли. В последния му концерт в Арена Армеец миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Shaggy ще бъде един допълнителен бонус за българската публика.

Коментари