Ето учителката, която прави френска в клас СНИМКИ

27-годишната Британи Замора, учителка в училището в Гуудиър, Аризона, е била арестувана преди дни, само часове след като родителите на ученик се свързали с директора на учебното заведение. Те му съобщили, че 13-годишният им син е имал сексуални отношения с педагожката. Веднага след това директорът съобщил информацията на полицията, съобщава "Дейли Мейл".

Полицията съобщи подробности, според които Замора е правила три пъти секс с ученика, като освен това му е правила орален секс в класната стая и в нейната кола в периода между 1 февруари и 1 март тази година. Омъжената учителка също така изпращала на на момчето пикантни съобщения и голи селфита.

При една от обмяната на съобщения между двамата, явно след като са правили секс, ученикът пише, че иска пак да го направят. "Зная, искам те всеки ден, без лимит на времето", отговаря му Замора. Съобщава се, че втори ученик е заявил и признал, че е получавал голи снимки от педагожката. Стана ясно също така, че съпругът на Британи Замора е молил родителите на двамата ученици да не ходят в полицията да съобщят за случая като им е казал, че Британи е направила голяма грешка.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?