Ето къде летуват пловдивските политици СНИМКИ

Депутати патриоти загърбиха Гръцко, предпочитат да отдъхват на родното Черноморие и из балкана

Повечето депутати от Пловдив и областта предпочетоха да изкарат летния си отпуск на нашенските курорти, вместо да се включат в масовото нашествие на българите в Гърция, установи екипът на "Марица". Харесваните дестинации са Черноморието и планината, за които патриотично настроените ни народните представители твърдят, че нямат равни.  

Шефката на финансово-бюджетната комисия от ГЕРБ Менда Стоянова почива със съпруга си в Тетевен. Споделя, че е жадувала за кристалночистия планински въздух, а и има нужда от релакс след лавината от проектозакони и нормативни документи, върху които неуморно се труди в парламента.

"В Тетевен е тихо, природата е много красива, доста по-хладно е, отколкото в Пловдив. Вечер дори се прибираме на топло", разказа Менда Стоянова. Отседнали са в къща за гости. Топ финансистката допълва, че обикновено  всяко лято карат отпуските в България.

Депутатът на ГЕРБ от гражданската квота и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски разпуска на Златни пясъци в компанията на вярната си съпруга Донка. Преди да отидат на родното море, са почивали пет дни в Македония на минерални бани. "Нашето Черноморие е най-красивото, най-чистото и най-хубавото. Има прекрасни райски кътове. Тук е много по-добре от Гърция", не спира да хвали българското депутатът. Двамата с Донка отсядат на басейна пред хотела и като им омръзне, се разхождат по плажа до морето. "Четем хубави книги и се наслаждаваме на почивката", допълва Спас Гърневски. Захласнал се е по един от трилърите на Сидни Шелдън - "Приливът на тайните", за да се разтовари, докато е в отпуск.

Колегата на Гърневски в ГЕРБ Запрян Янков все още не е почивал, тъй като обикаля по срещи с избиратели. Разказва, че в края на август най-вероятно ще отиде на море на Южното ни Черноморие - в Царево.

Депутатът от БСП доц. д-р Георги Йорданов отмаря за пет дни на язовир "Доспат". Народният представител си е взел такъмите и се е отдал на любимото си хоби - риболова. Йорданов вече има няколко хванати костура в мрежата. Дано успешният риболов да продължи до края на почивката ми, заяви за вестник "Марица" медикът.

Колегата му съпартиец Георги Търновалийски е решил да съчетае родното  Черноморие и Гърция за почивка със семейството си и приятели. Първо е почивал в Созопол, след това е избрал Халкидики на първия ръкав - Касандра.

Народният представител от "Воля" Елена Аксиева разпусна с мъжа си -охранителния бос Наско Пешев, и двете им деца в  Лозенец.

Депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов прекарва отпуската си в Пловдив, отдаден на любимото си занимание - четени на книги предимно с историческа тематика. Успоредно заляга и над предизборната си програма, тъй като е издигнат за кмет на Пловдив. Само за три дни Славчо отскочи до Приморско.

На балкана, в Гоце Делчев, са си изкарали няколко горещи дни съпрузите Атанас Ташков - депутат от ГЕРБ, и Радослава Ташкова - шеф на съветниците от същата партия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?