Подай сигнал

Ето колко са работните дни в годината на кралските семейства

Лайфстайл

от Екип Марица 2322 прегледа 0

Кралските семейства и членовете им работят, доста по-малко!

Всяко хлапе знае, че годината е съставена от 365 дни, а по-голямата част от тези дни се оказват работни - за наше огромно съжаление, пише лайфстайл.бг..

Кралските семейства също не правят изключение, и членовете им работят, доста по-малко, разбира се. Сайтът UFO No More е решил да се поразрови в календарите и ангажиментите на кралското семейство на Дания за 2018 г., за да изчисли колко дни от годината са прекарали в работа.

От датското кралско семейство най-ангажиран е бил принц Фредерик, който за 2018 г. е прекарал в работа 100 дни, като най-натовареният му месец е бил октомври. Тогава принцът е работил 18 дни.

Той е следван от съпругата си принцеса Мери, която е работила официално 95 дни. Чак на трето място идва кралица Маргрет II с 93 дни. За сравнение ще кажем, че през 2017 г. работните дни за кралицата са били 130, но в началото на 2018 г. тя загуби съпруга си принц Хенрик, което обяснява спада.

Снимка 399648

Източник: royalcentral.co.uk / Heaven LeeMiller

Тя е следвана от сестра си принцеса Бенедикте - 65 дни. По-малкия брат на принц Фредерик - принц Йоахим, е работил 57 дни, а съпругата му - принцеса Мари - 52 дни. Важно е да отбележим, че последните двама имат и други ангажименти. Принцът работи във Въоръжените сили на страната, а принцесата в Датската агенция за управление на извънредни ситуации.

Общо за 2018 г. членовете на датското кралско семейство са работили 220 дни. Но припомняме, че това са дните от официалните им календари и в тях не са включени най-различни срещи и мероприятия, което означава, че са работили повече.

Коментари