Ето кой спаси Саня Борисова след развода с Ники Илиев

Саня Борисова проговори за развода с Ники Илиев. Актрисата, която след ден ще гледаме в риалити формата „Фермата“, сподели, че е оцеляла след развода, благодарение на подкрепата на семейството си.

 Саня има по-малка сестра, с която са изключително близки и която й е била подкрепа в трудните моменти миналата година. В интервю за списание „Ева“ Борисова е категорична: „Миналата година, когато бях в труден период в личен и донякъде професионален план, оцених много подкрепата от сестра ми и от семейството ми. Винаги съм ги ценила, но тогава ги преоткрих.

Истината е, че преживях голям шок и ми трябваше дълго време да се събера отново. Приключих десетгодишен брак и работни отношения, в които влагах цялата си енергия. Така съм възпитана, не толкова от родители ми, колкото в обществото се проповядваше, че жената трябва да влага всичко в името на това съюзът между нея и съпругът й да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена“.

 Красавицата повдига завесата около личния си живот, като разказва и за родителите си. Баща й бил републикански шампион по самбо, после и треньор, който възпитавал двете си щерки като момчета.

Като малки Саня и сестра й Рене делели едно легло и една стая и осъмвали като си говорят по женски. „Първият му съзнателен спомен е от изписването на майка ми със сестра ми от родилното. Бях много щастлива, че имам сестричка“,обяснява още Борисова, която скоро ще видим във „Фермата“, предават от hotnews.bg.

Преди влизането в предаването Саня обясни какво я е накарало да предприеме тази крачка в живота си. Актрисата сподели, че обича да работи с хора, които влагат сърце в проектите си, а екипът на „Фермата“ прави точно това. Борисова разкри още, че гледа на влизането й в риалити формата като игра и не влага нищо сериозно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?