Ето кой навик на принц Хари превърна живота на Меган в ад

Отстрани изглежда, че отношенията между принц Хари и Меган Маркъл са повече от идеални. Любовта им успя да преодолее множество препятствия и трудности, двамата вдигнаха приказна кралска сватба и вече чакат първия си наследник.

Тази идилия обаче, е само привидна, защото, както в повечето семейства и в тяхното има моменти на неразбирателство и куп разногласия, които нарушават мира и спокойствието и помрачават семейното щастие. За това разказва самият принц Хари в документалния филм, посветен на 70-тия юбилей на неговия баща, озаглавен "Принц, син и наследник: Чарлз на 70 години".

В лентата херцогът на Съсекс признава, че от татко си е наследил много странен навик, който изкарва съпругата му от нерви. Чарлз, който е върл защитник на природата, е възпитал и двамата си сина да се грижат за околната среда. Поради тази причина, когато се прибере вкъщи, Хари започва да изключва всички светнати лампи. А Меган, която е израснала в слънчева Калифорния, се депресира от вечния сумрак, който цари в двореца.

"Меган винаги ме пита: "Защо гасиш лампите? Тук е тъмно!". А аз й казвам, че не са ни необходими цели шест включени лампи, като ни е достатъчна само една. Това е навик, от който не мога да се отуча. Според мен така трябва да прави всеки. Това е един от най-важните уроци, които с Уилям сме научили от баща си", признава Хари.

 
Меган се нанесе в дома на Хари — Нотингам Котидж в Двореца Кенсингтън, след като двамата обявиха годежа си през ноември миналата година. Преди тях там живееха принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. През 2013 г., когато се роди синът им Джордж, двамата се преместиха в двореца. Именно в Нотингам Котидж Хари предложи брак на американската актриса.

Херцозите на Съсекс притежават и още един дом, който е подарък от кралица Елизабет II. Той е на три етажа, също се намира в двореца и се състои от 21 стаи и свързващи ги врати с къщата на Уилям и Кейт. Тези дни медиите на Острова съобщиха, че след като първородната им рожба се появи на бял свят, Меган и Хари ще се преместят да живеят там.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?