Ето кои са най-добрите места за зимна СПА почивка в Европа

Зимата е чудесно време да си организирате малко СПА бягство на някое красиво място, където да се поглезите подобаващо. Предлагаме ви няколко страхотни курорта из Европа, които са само на един кратък полет със самолет разстояние. Удоволствието, което ще получите там, обаче, е несравнимо.

Дълги нощи, зимна депресия, умора – ще забравите всичко това, ако решите да намалите оборотите за няколко дни и да се погрижите за себе си. Дали ще изберете Швейцарските Алпи и някой средименоморски остров, няма как да останете разочаровани.

Следващите няколко предложения са внимателно подбрани с акцент не само върху грижата за тялото, но и за енергийно презареждане и пълен релакс на ума.

The Alpina Gstaad, Гщаад, Швейцария

За зимна СПА почивка, която да надмине всичките ви очаквания, изберете живописните планини на Швейцария. А луксозният СПА хотел Alpina Gstaad е истински оазис на спокойствието, предлагащ невероятни процедури за възстановяване и презареждане. Намира се в ски курорта Гщаад, където ако искате можете да се спуснете по най-дългата в писта в района, намираща се на Ледник 3000 или на многобройните трасета за начинаещи в близост. Идеално място за комбиниране на ски почивката със СПА удоволствия, а също и за експериментиране с още зимни спортове и екстемни изживявания.

Lefay Resort & Spa, Гарняно, Италия

Открийте подлмадяващата красота на италианската СПА почивка докато съживявате кожата си през дългите зимни месеци. Трансформацията на тялото ви ще започне с тест за факторите, състаряващи клетките и разкрасителна консултация, която да определи целите на уелнес програмата ви. Тя ще ви помогне да намалите признаците на стареене чрез лицево оформяне, акулифтинг и енергизиращи антиейдж масажи. Антиейдж СПА процедурите се изготвят от експерти и подпомагат вашето естествено излъчване. Можете да се изгубите в портокаловите горички и прекрасните пейзажи на разходка из терапветичната градиа, която е с зашеметяващ изглед към езерото Гарга.

Galo Resort, Мадейра, Испания

Заложете на вулканичния остров Мадейра за зимно СПА преживяване, което ще върне вашата жизненост под топлината на слъчевите лъчи, отразяващи се в чистите лазурни води на Атлантическия океан. Отдайте се на лечебна аюрведична СПА ваканция с азиатска програма за ума, тялото и душата, която използва природни и холистични терапии. Оставете вашето СПА бягство да ви вдъхнови да постигнете максимално блаженство с аюрведичните курсове и готварските курсове, които да улеснят ползотворните ефекти от аюрведа терапиите, фокусирани върху безсънието, загубата на тегло, болките в гърба и артрита.

Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa, Лагоа, Португалия

В Португалия можете да се поглезите с изключителна СПА ваканция, която да успокои тялото и ума ви. Тук можете да се порадвате на терапии за дълбоко почистване на кожата, таласотерапия и арома масажи. Отървете се от стреса на ежедневния живот тази зима с деликатни терапевтични сесии, които да ви помогнат да се фокусирате върху настоящето, пише Блиц. Възползвайте се максимално от техниките за тялото и ума, които ще намалят нивото на стрес, а личните часове по медитация ще релаксират ума ви. Това, заедно с куксозните СПА терапии, ще ви накара да достигнете пълен вътрешен мир в средата на зимния сезон.

SHA Wellness Clinic, Аликанте, Испания

Пълна трансформация на тялото можете да преживеете в това луксозно място в Испания и да се възползвате от личните консултации, с помощта на които да бъдат създадени специални програми за инидивидуалните ви уелнес нужди. Оборудване от световна класа предлага терапии, които комбинират най-новите постижения на Запад с древни лечебни методи от целия свят. Ще получите луксозно СПА изживяване с естествени средства като масаж с горещи камъни, кислороден бар и рефлексотерапия, които да удължат ефекта от вашата зимна СПА почивка в Европа.

La Clairiére Bio & Spahotel, на 50км от Страсбург, Франция

За чиста и спокойна атмосфера по време на вашето зимно СПА бягство изберете гористите местноти на природния парк Возаж дю Норд във Франция. Отправете се на духовно пътешествие за преоткриване на себе си с направена специално за вас уелнес програма, насочена към подмладяването на ума и душата по ваше желание. От индийски масажи на главата до успокояващи масажи с природни масла, тези терапии ще ви подготвят за освобождаваща от стреса СПА почивка, която се фокусаира върху намаляване на напрежението чрез традиционни азиатски терапии.

 

Porto Elounda Golf & Spa Resort, Елунда, о-в Крит

Можете да започнете лечебното си пътешествие с една спираща дъха зимна СПА дестинация в Средиземно море. Зимната ваканция няма да бъде студена и мрачна с първокласното оборудване и луксозни СПА терапии, изпълнявани от спецалисти в здравната и уелнес грижата. Ако искате детокс през зимата, тогава комбинирайте луксозните терапии с пречистваща диета за освежаване на ума и тялото. Поддържайте се активни с тенис, голф, зимни спортове преди да се впуснете в подмладяващи СПА начинания, както и да прекарате време сами със себе си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?