Ето какво се случи между Любо Нейков и Евтим Милошев

Бизнес среща между съдружниците в една от водещите продуцентски къщи "Дрийм Тийм" - Любо Нейков и Евтим Милошев, приключи с продължителни прегръдки и целувки на пъпа на София.

В последно време на двамата ортаци им е доста напечено покрай свалянето от екран на "Комиците". Преди броени дни стана ясно, че култовото телевизионно шоу със скечовете на Кръстьо Лафазанов, Ненчо Илчев, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов отпада от програмната схема на Би Ти Ви заради ниска гледаемост.
Талантливите актьори обаче няма да останат без ангажименти, тъй като шефовете им мъдрят нов формат на шоуто, но в театрален вариант, с което да обикалят из страната.

Според наши източници това е бил и поводът за срещата на Нейков и Милошев с техни партньори. Преди дни фотографите на ПИК засякоха дуото пред бизнес сграда на оживения столичен бул. "Мария Луиза". Любо Нейков не бе спазил дрескода да е с официално облекло, но той по принцип рядко може да бъде забелязан в костюм заради едрите му габарити. Милошев обаче се издаде, че с Нейков са били на работна среща, пише retro.bg. Човекът, който стои зад мащабния проект "Откраднат живот", носеше в дясната си ръка работния си таблет, с който не се разделя, когато му предстои делово рандеву.

След като си взеха довиждане с непознатите мъж и жена, продуцентите проявиха нетипична близост един спрямо друг. Сбогуваха се дълго, разменяйки си прегръдки и целувки по бузите - по три пъти за щастие. Когато най-накрая се сбогуваха, Нейков се метна на черен джип "Мерцедес", в който го очакваше личният му шофьор. 
Ортакът му Милошев също се отправи към своя автомобил, паркиран наблизо. Прави впечатление, че продуцентът на "Анатомия на гнева" е доста отслабнал. Вероятно грижите и безсънните нощи около снимките на последния сезон на докторския сериал са му изпили силите. За сметка на това обаче  Милошев изглежда подмладен и това се дължи на процедурата за присаждане на коса, на която се подложи. Допреди няколко месеца възпитаникът на Строителния техникум в София бе един от най-известните ВИП плешивци, а това години наред вгорчаваше живота му, тъй като Милошев е прочут със своята суетност.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?