Подай сигнал

Ето какво е написал Антон преди кървавата драма в Пампорово

Пловдив

от Екип Марица 7096 прегледа 0

Антон Бояджийски е бил страстен пушач, обожавал е китарите си и е имал още едно любимо същество - неговото куче. Думи на фаталния рокаджия от преди дни обаче може би подсказват, че той е преминавал през тежък период и замисля да гръмне Нина и да сложи край на живота си, пише БЛИЦ.

Последната му активност в социалната мрежа е споделен кадър на домашния му любимец - пекинез, седнал върху хладилник. Кадърът е споделен преди седмица - на 7 февруари. Прави впечатление, че почти цялата активност на починалия Бояджийски е свързана с животни или музика. Той е споделял различни клипчета на котки, прасета, птици и кучета, които се радват на стопаните си, чакайки ги след дълго завръщане.

Някои от видеата са озаглавени дори "Опитайте да не заплачете", заради сърцераздирателните и мили кадри на тях.

Бояджийски е качил снимка, на която свири разголен и бос. Впечатление правят огромните ланци, с които се е закичил, докато свири на китарата си. "Опаа, хванаха ме" е написал покойния над фотография, на която свива цигари около няколко сложени на земята китари.

Буди интерес картинка, споделена от покойния в края на януари. Тя е с надпис, гласящ следното: "Настъпва такъв момент в живота, когато седиш, гледаш в една точка и разбираш колко много ти е омръзнало всичко". Дали той е говорил за краха на връзката си с покойната Николина, само можем да гадаем.

Коментари