Ето как Зико участва в ремонта на АМ „Тракия” СНИМКИ

Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на рехабилитацията на 22 километровата отсечка от автомагистрала Тракия между Пловдив и Стара Загора. Той и главен комисар Атанас Илков обходиха част от маршрута и останаха доволни от организацията на движението и темповете, с които вървят ремонтните дейности.

Представителят на фирмата изпълнител на обекта ИСА 2000 Паун Иванов заяви, че работата върви, като се спазва линейният график и обеща, че платното в посока Бургас ще бъде готово до края на месеца, след което започва реновирането на платното в посока Пловдив. По думите му цялостният ремонт ще приключи до края на месец юни, преди да е започнал сезонът на отпуските.

Здравко Димитров остана доволен от темповете на работа и не пропусна да се качи и на голямата асфалтополагаща машина, за да поздрави водача й Бехчет, с когото се познават от реконструкцията на Асеновградско шосе. Областният управител коментира, че е убеден в отличното качество на отсечката и че рехабилитацията ще приключи в срок.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?