Ето как Дженифър Анистън на 50 години прилича на момиче

Появата на Дженифър Анистън, която наскоро навърши петдесет, удивява и кара милиони хора да се замислят. Как актрисата успява да изглежда толкова добре? Каква е нейната тайна? Звездата отговори на тези въпроси в интервю.

Направи го за себе си

Актрисата заяви, че започва да се фокусира върху себе си в началото на професионалната си кариера. Един прочут агент няма да й даде роля, защото е пълна. Дженифър не го възприела сериозно. "Въпреки това реших да преразгледам диетата си." Тя смята, че навреме е разбрала, че менюто й е направено неправилно. Днес актрисата призовава хората да обичат телата си за това, което са, а не да преследват общоприетите стандарти. Според Дженифър Анистън, това ще ви накара да се почувствате щастливи и уверени.

Променете ежедневието си

Актрисата практикува няколко вида физическа активност. Три пъти седмично Дженифър Анистън практикува йога. Още три дни в седмицата звездата отделя време и за фитнес.

Особено внимание тя обръща на кардиото. Според жената то помага за „презареждане” на тялото.

Здравословна храна

Актрисата започва деня си с чаша гореща вода с лимон. После пие кафе с мляко и стевия. За закуска, Дженифър предпочита протеинов шейк с „банани, череши, къпини, зелен прах, колагенов пептид, малко количество какао на прах, шоколадова стевия и шоколадово бадемово мляко“.

Друга храна подходяща за старт на деня може да е вареното яйце, а за обяд предпочита риба тон с краставица и салата от леща, овкусени със зехтин. В следобедните часове актрисата може да си позволи парче сирене или супа.

Дженифър също каза, че има специални дни, в които си позволява да яде нещо вредно.

Времето не стои неподвижно. И тялото ни се променя. Актрисата е наясно, че това, което преди е било използвано за поддържане на формата, с течение на времето може да загуби значението си за тялото, пише zdrave.to. Това означава, че трябва да се адаптирате към променящите се условия и да търсите нови начини и методи.

Пийте повече вода

Дженифър съветва да се пие възможно най-много вода. Според актрисата, тя е много важна за тялото. Друг фактор, който влияе положително на човек и поддържа здравето, Дженифър смята, че е здравословният сън.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?