Ето как да защитим фасадата в студените месеци!

В последните години много често ставаме свидетели на екстремни температурни амплитуди в периода декември - февруари. Така, от слънчеви и безоблачни периоди, температурите могат да паднат с над 20°C и само в рамките на няколко дни да се наложи да се справяме с натрупалия сняг. Тежките атмосферни промени могат да имат особено негативно влияние върху нашите домове.

Фасадата, като участъка, нагърбен с тежката задача да предпазва помещенията от външния климат, трябва да може да устоява на редица агресори, между които ниски температури, странични дъждове, снегонавявания, градушки, механични движения в основата и др. Едновременно с това тя е отговорна и за поддържането на комфортния климат в помещенията.

Топлоизолационни системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® на МАРИСАН са начин да предпазим дома си и да съхраним фасадата за дълъг период от време. Те са разработени изцяло под един покрив и предоставят редица предимства, между които:

- Редуциране на разходите за отопление и охлаждане с до 70%;

- Предпазване на конструкцията от негативни външни влияния и тежки атмосферни условия;

- Поддържане на комфортен и здравословен климат в помещенията благодарение на свойството за отвеждане на парите извън конструкцията. Така се изкоренява рискът от натрупване на влага и възникване на мухъл и плесен;  

- Активно редуциране на вредните емисии на CO2 в атмосферата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?