Ето го товарът, който запуши „Северен“ СНИМКИ

Огромен товар, прекарван от 4 тежковоза, запуши за няколко часа напълно трафика няколко транспортни артерии в „Северен“.

Рано сутринта камионите поеха от района на „Биомашиностроене“ на Голямоконарско шосе, като полицията им осигуряваше безпрепятствен коридор. Движейки се едва-едва, возилата с извънгабаритен товар преминаха по ул. „Г. Бенев“ зад гара „Филипово“.

Голямата пътна драма настъпи, когато камионите завиха по „Брезовско шосе“. Беше им нужен повече от час, за да се изнесат от района на Търговиите. През това време задръстването от блокирани в тапата автомобили стана безнадеждно голямо.

В момента задръстването вече е на околовръстното шосе между надлез "Скобелева майка" и АМ "Тракия", съобщиха за Марица.БГ шофьори, попаднали в поредния пътен капан.

Какво е това, което превозват? Да не са някакви ракети или тайно оръжие, питаха се шофьорите, попаднали на необичайната гледка в (не)обичайното задръстване.

Още вчера от полицията в Пловдив предупредиха, че днес след 7 часа на четири  тежкотоварни автомобила с извънгабаритен товар ще потеглят от северната индустриална зона в Пловдив към Русе и в тази връзка се очаква да бъде затруднено движението по  маршрута  бул. „Васил Априлов“ – ул. „Георги Бенев“ – ул. „Полет“ – Брезовско шосе – с. Войводиново – път ІІ-56 /Пловдив – Стара Загора/– пътен възел „Скобелева майка“ – път І-8 /Пловдив – Хасково/.

Снимки: I see you КАТ - Пловдив (Фейсбук)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?