Ето 6-те най-добри пози за секс извън спалнята

Сексът е добър показател за това колко силна е една връзка. Но знаете ли, че мястото, където го практикувате, е също толкова важно, колкото и количеството разменени ласки. Проучване на House Method изследва 1,048 души на възраст между 18 и 80 години, които живеят под един покрив с партньора си. Анкетираните участници, които правят секс извън спалнята, споделят, че са 10,5% по-удовлетворени от интимностите, които им се случват между чаршафите. Разбира се, позите, в които правите секс, са от особена важност за любовния ви живот. В същото изследване се посочва, че двойките, които правят секс в мисионерска поза или лъжица, не са от най-сексуално активните. Кои са най-добрите пози за правене на секс на места, различни от вашето собствено легло?

1. Лъжици
Тази поза очевидно върши страхотна работа в спалнята, особено за сутрешния секс, когато и двамата партньори са още сънени и леко мързеливи и искат да избегнат уханието на сутрешния дъх. Лъжиците са перфектната поза и за всекидневната, когато сте залепени на дивана, гледайки любимия си сериал. Не е нужно дори да сваляте очи от телевизора.

2. 69
Тази скандално известна поза е единственият номер, който кара всеки възрастен да се усмихва без значение от контекста на разговора. Най-подходяща е за дивана в хола, или за бюрото в домашния ви кабинет.

3. Ездачка
В тази поза жената диктува темпото. Плюс това така тя дава чудесна видимост на мъжа към тялото си. Подходяща е да се прави във фотьойла или в кабинета, докато партньорът ви се опитва да отговори на поредния имейл.

4. Мисионерска
Може да звучи скучно на първо четене, но тази поза дава възможност да потъвате в очите на любимия и едновременно с това да изпитвате съвършения оргазъм. Най-подходящо място за нея освен спалнята е капакът на колата.

5. Задна
Мъжете обичат тази поза, макар че тя не дава почти никаква интимност на партньорите. Подходяща е за пода в хола, докато гледате някоя засукана рецепта по кулинарните канали, в банята, хванати за ръба на ваната, или в трапезарията, подпрени на някой стол или на кухненския остров.

6. Прави
Това може да е трудно за двойки, при които има голяма разлика във височината. Най-подходяща е за секс под душа, за стената в кухнята или в мокрото помещение, където ще се отдавате на удоволствие, докато пералнята центрофугира в съседство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?