Есмер нанесе унищожителен удар на Благой СНИМКА

Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай. Хлапето на Джизъса и бившата му половинка Есмер Омерова навърши три годинки в края на миналата седмица. Благо не е бил поканен от екссъпругата си на купона на хлапето.

След развода отношенията на двамата се влошават. Есмер не иска да чуе за Благо. Двойката има спорове за отглеждането на сина им, но в крайна сметка се разбират. Благо има право да го вижда, когато си поиска. Въпреки това Омерова не желае бившия си на рождения ден на малкия, писа „България Днес“.

Есмер и новият мъж до нея направиха празника на Елай незабравим. Всички гости се бяха издокарали с рокли и костюми. Елай също бе облечен официално с детски смокинг.

Двойката засипа с подаръци малчугана. Есмер и половинката й купиха на детето две детски колички. Наследникът на Благо веднага подкара новите си придобивки. Елай бе плътно следван от новия на Есмер – Макс Давидов. Треньорът по бокс помогна на малчугана да се качи в колата и да я управлява. Мачото за секунда не се отдели от Елай.

Новият на Есмер дори помогна в духането на свещичките на хлапето. На един от клиповете, които Есмер качи, се чува как малкия Елай нарича новия на майка си „татко“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Петя

Петя

18.07.2019 | 10:17

ЗЪБАР, направи ми ф...р

Отговори
1 0
хм

хм

16.07.2019 | 19:27

гледам преписвате като луди от други сайтове статии за измислени звезди.и накрая решавате че сте най четения сайт.хаха.

Отговори
8 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?