Емилия и Башур удариха родните богаташи, ето къде се гушкат

Емилия официално обяви, че излиза в почивка за няколко дни през август, но не разкри кой курорт е избрала да посети, пише Hotnews.bg. Според изданието обаче на същото място приказна ваканция е карала и нейната колежка Галена още преди месец -в началото на юли. Дали тя е препоръчала дестинацията или госпожа Башур е решила да не й отстъпва в нищо, дори по време на ваканцията, няма значение.

Дискретната Емилия само показа снимка от красив басейн, в който се целува със съпруга си, но той също не остана по-назад и сподели друго фото. От него ясно се вижда, че влюбените са в Land of Legends в Турция. Тематичният парк наподобява Дисниленд и включва 5D кино, което предлага уникално преживяване на гостите, изкуствена река, басейн с вълни, водно влакче, достигащо височина от 1300 метра и скорост 115 км/ч. В хотела има също вътрешен басейн с полуолимпийски размери и детски басейн.

Специално проектираните стаи и суити в The Land Of Legends са с интериор с мотиви от приказките и включват двуекранен LED телевизор и конзола PlayStation. Самостоятелната баня е с вана и душ. За удобство се предлагат чехли, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Майстор-готвачите приготвят изискани ястия от Италия, Южна Америка, Европа и Башур очевидно оценява по достойнство работата им. СПА центърът на хотела предлага цялостни терапии и масажи, турска баня и фитнес зала. Гостите ползват безплатен достъп до аквапарка с приключенски атракции и 55 водни пързалки.

Цените започват от 800 лева за стая и стигат до два бона за апартамент. Емилия се връща на работа в края на месеца.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?