Подай сигнал

Емануела с шокиращо признание за годежа и провалената сватба

Лайфстайл

от Екип Марица 17917 прегледа 0

Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма да се омъжва. Припомняме, че преди известно време фолк фурията предложи брак на приятеля си Мартин Николов – Елвиса по време на свое участие в дискотека.

Оказва се, че Емануела е много суеверна и не желае да бъде обсъждан любовния й живот и това колко е щастлива. Тя смята, че ако вдигне голяма сватба ще привлече лоша енергия, която ще осуети щастието и спокойствието си.

Елвиса, пък, искал да предложи брак на Емануела на 1-ви юни, когато двамата имат годишнина. Когато любимата му го изненадва с дръзкото предложение, това събитие отпада. Той дори е избрал пръстен за певицата, но тя е отказала да го носи и той не го е купил заради добрия й довод.

"На тази немотия да нося такова скъпо бижу. Отказах му пръстена. Ние няма да се женим, ще си седим сгодени и не желая да ни гледат и да ни завиждат. Искам да запазя щастието си", категорична е зеленооката красавица.

Певицата разкри пред Гала, че синът й от Димитър Динев се е отчуждил от истинския си баща и търси Мартин постоянно. Те се разбират прекрасно и тя смята, че това се дължи на това, че постоянно са заедно. Певицата повдигна завесата и за отношенията си към бащата на малкия Дими. Тя не мисли, че някога ще има затишие. Тя дори се пошегува, че знае пикантерия около новата му приятелка. Била "майсторка в спорта".

"Хора с моя характер не могат да виреят в това семейство. Бях му изпратила всички изследвания на Мити, защото той има непоносимост към мляко и яйца. Детето се прибра с проблеми с корема, но Димитър дойде и се погрижи за него. Преди време семейството му пускаше слухове, че не се грижа добре за него, но при тях важи поговорката "Г*за си с рози окичи, на***ното да не личи". Какво като си генетичен баща? Някой трябва да отгледа това дете, а не да унижава майка му", разкри още Емануела.

На въпросът дали двамата с Елвиса обмислят да имат деца, Емануела е категорична, че не желае да ражда повече.

Коментари