Емануелa показа новия си горещ татус, ето къде е СНИМКА

Емануела показа с нова татуировка колко много обича гаджето си Мартин Николов, пише HotArena.

Певицата пусна в личния си фейсбук профил снимка, направена видимо в домашна обстановка. Най - ключовото на снимката е тату на козирог. Рисунката e на видно място, точно под пъпа на звездата. Изборът защо да е точно Козирог далеч не е случаен. Това е зодията на приятеля й Мартин.

Припомняне, че Мартин вече има любовна татуировка с Емануела. Преди малко повече от месец на лявата му ръка се появи буквата Е, в чест на половинката му. 

Самата тя също си е татуирала неговата буква, но на доста по-интимно място. „Бих качила и моята, но е на място, на което „М“ не се показва!“, споделя с усмивка тя.

Любовните татуси двойката си подари за Свети Валентин, заедно с екскурзия до Дубай. Очевидно обаче любовта на изпълнителката е толкова силна, че тя е решила да продължи с рисунките в чест на избраника си, с когото се познават от 17 години, но искрата между тях пламва едва миналото лято. Първоначално те се опитваха да крият връзката си от папараците и феновете, но в последствие решиха, че от това няма смисъл. 

Към днешна дата те са по-влюбени от всякога, а Мартин при всяка възможност е неотлъчно до любимата си по време на участията си. Двамата бяха заедно и в столичния клуб The 1 Exclusive, където Емануела имаше участие в петък вечер. 

Между отделните й изпълнения те не пропускаха да демонстрират близостта си и да се целуват, за кеф на феновете. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?