Експлозия взриви линейка, загина бебе в кувьоз

Тримесечно бебе е загинало след експлозия на кислороден контейнер в задната част на линейката, с която е било транспортирано. Бебето е било в кувьоз, когато се е случила трагедията, съобщава „Мирър“. Момиченцето, за което се съобщава, че се казвало Роджин, било оставено в паниката от майка си и парамедиците, които се хукнали да бягат от пламъците.

Експлозията избухнала на Трансевропейската магистрала в Истанбул. Появиха се и кадри от шокиращата трагедия, на която се вижда горящата линейка. На място пристигнали спешни екипи, но бебето не могло да бъде спасено. Според местни медии, изпадналата в шок майка Неджмие С. била неутешима и се наложило парамедиците да ѝ дават успокоителни. Тя е отведена в болница за лечение.

„Изведнъж нещо стана и отзад се изстреля огън. Парамедиците излязоха и аз също изскочих от линейката. Парамедиците не можеха да влязат да спасят бебето ми и избягаха. Там имаше трима души с дъщеря ми, но когато огънят започна, нямаше никого“, каза майката пред репортери. Полицията е започнала разследване по случая. blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?