Екшън в пловдивска болница! Закопчаха мъж, скочил на лекари

Млад мъж е задържан за проявена агресия към лекари и полицаи. За това информираха от пресцентъра на ОД МВР. Скандалът се е разразил в четвъртък следобед в МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив. Сигналът за него е бил подаден  в Първо РУ около 17:00 часа, съобщи управителят на здравното заведение доц.  Петко Недев.

Жена в количка, оплакваща се от силни болки, е пристигнала в спешното отделение. Там дежурният лекар я е поканил да легне на кушетката, за да я прегледа. Тя обаче отказала с мотива, че се чувства обидена и вдигнала скандал. В разправията се включили съпругът и синът й. Последвали обиди и заплахи към лекарския екип. Медиците се обадили на полицията. 25-годишният син на жената насочил агресията към пристигналите на място полицаи. Служителите на реда го задържали и отвели в ареста. Спрямо него е взета 24-часова мярка за неотклонение. Образувано е бързо производство за хулиганска проява. Уведомена е прокуратурата.   Жената  отказала окончателно да бъде прегледана и си тръгнала заедно със съпруга си.

"Просто недоумявам как може някои хора да се държат по този начин, да обиждат и заплашват лекари и полицаи. Това е недопустимо и няма да го толерираме.  Ако са недоволни, има начини да го изразят. Чрез вестник "Марица" каня тези хора да дойдат в болницата. Ще ги приема и ще ги изслушам. Готови сме да окажем помощ на жената и да я лекуваме", заяви доц Петко Недев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?