Подай сигнал

Eкшън в bTV! Халваджиян и куп журналисти атакуват медията

Лайфстайл

от Екип Марица 47938 прегледа 0

Маги Халваджиян

Няма и ден в последно време, в който продуцентът Магърдич Халваджиян да не е бил забелязвян в периметъра на малкото НДК – там, където се помещават студиата и администрацията на бТВ.

Причината съвсем не е обикновена разходка в околния парк, а целенасочено заграждане на шефовете на телевизията, с които врелият и кипял в шоубизнеса арменец се опитва да води преговори за преместването си от конкурентната Нова тв, съобщиха за HotArena очевидци. Кланът Халваджиян от доста време иска да се върне обратно в програмата на бТВ, особено след като предаването им „Господари на ефира“ рязко изчезна от ефира. На няколко пъти те дори сами си пуснаха слуха, че нов техен проект вече е договорен за излъчване. Халваджияните обаче съвсем не са единствените с тази цел, същите набези правели и други продуценти от Нова, които явно вече са усетили промените в собствеността там като заплаха. Малко по-дискретно, но пак със завиден интензитет, продуцентът Евтим Милошев предлага предавания и проекти на ръководството на бТВ.

Около сделката за Нова тв служители и външни продуценти работят в несигурност, защото част от отделите са обезглавени и няма план за програмната схема. бТВ обаче си е наредила програмата до края на годината и едва ли ще опре до продуцентте от Нова тв. Вече е ясно, че през есента бТВ ще извади „Фермата“, както и нов сезон на „България търси талант“.

Освен това, според хора от Нова тв, спазването на редакционната политика на медията от доста време насам е като ходене на въже. Половината от репортерския и редакторски състав се опитват да направят контакт, за да се преместят. В бТВ обаче засега са се спрели само на две дами – репортер и продуцент на актуални предавания, които ще назначат, най-вероятно и с тях ще приключат трансферите. Продуцентката – Валерия Чанкова, вече дори е застъпила на работа в нюзрума на бТВ, откъдето всъщност тя стартира тв кариерата си. Други два бивши кадъра на същата телевизия – Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, също са се пробвали да се завърнат, но безуспешно, защото междувременно шефовете на новините са си запълнили редиците.

Коментари


БРАВО НА БТВ! НЕ СПРЯХА ДА СЕ ВЪРТЯТ, КАТО ЦВЕТАРКА....ЗА ТЕЗИ ПАРИ? УЖАС!....ПОЧТИ КАТО ПАРТИЙНИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ...ХА...ХА.... НЯМАТ НАЯЖДАНЕ.... КЪДЕ СИ " НАЙРОБИ" ИДВАЙ ПО БЪРЗО ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ ЗА ПУСТИТЕ ПАРИ И ВЛАСТ?! ЛЕКА НОЩ

Чух в рейса Марица преляла

Арменското човече се оака .